GÜNDEM

YAZARIMIZ ERİŞ, SİBER SALDIRIYA KARŞI UYARMIŞTI!

Ulusal bir gazetede yer alan “FETÖ, siber saldırıya hazırlanıyor” başlıklı haber, dikkatleri köşe yazarımız Sedat Eriş’in 14 Ekim 2016 tarihli yazısına çevirdi.

YAZARIMIZ ERİŞ, SİBER SALDIRIYA KARŞI UYARMIŞTI!
21-10-2016 20:53
Google News

Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) siber saldır yapacağına dair konuyu, 14 Ekim 2016 tarihinde “Siber Saldırılar Gelecek” başlığı ile kaleme aldığı yazısında “FETÖ ihanet çetesi ve onların görünmeyen yüzleri, şimdiden büyük ve hain bir plan üzerinde çalışmaktalar. Bu zalim planın ana teması, kişisel öngörüme göre siber saldırılarıdır. Bilgisayarları inanılmaz derecede iyi kullanan Hacker adı verilen sanal âlem korsanları ile ülkemizin tüm bilişim alt yapımızı çökertmeye çalışacaklardır. Algı operasyonlarını çok iyi planlayan emperyalist üst akıllar FETÖ çete mensuplarınca internet üzerinden kara propagandaya girişebilirler” ifadelerini kullanmıştı.

ÖNERİLERİNİ SIRALADI

Siber saldırılara karşı alınması gereken önlemleri de yazısında kaleme alan Eriş “Facebook ve Twitter kullanıcıları, bu konuda dikkatli olmalı. NASA adı verilen ABD uzay kurumunda dahi FETÖ hainlerinin olduğu iddiaları gündeme taşınıyor. Elbette Hükümetimiz, bu alanda gerekli önlemleri almaktadır. Üniversitelerimizin Bilgisayar Mühendisi ve Programcısı yetiştiren bölümlerinden destek alınmalı, bu dalda başarılı olan öğrenciler bugünlerden devlete alınarak istihdam edilmelidir. Anadolu’da bilgisayarla haşır neşir olan ve Hacker diye tanımlanan çok sayıda gencimiz var” ifadelerine yer vermişti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete