SİYASET

YDP HEYETİ, BATMAN’DAYDI

Gercüş Eski Belediye Başkanı Bedrettin Ekmen’in daveti üzerine Batman’a gelen Yaşama Dokunanlar Platformu (YDP), bir dizi etkinliğe imza attı.

YDP HEYETİ, BATMAN’DAYDI
13-04-2017 21:33
Google News

YDP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Prof. Dr. İstemi Yücel, Gazeteci-Yazar Murat Çuhadar ve İşadamı Murat Akyürek’ten oluşan heyet, Vali Ahmet Deniz’i ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özel el işi fotoğrafını hediye etti.

“MERMİLER ALTINDA BÜYÜDÜK

Kültür ve Turizm Müdürlüğünde sunum yapan Gazeteci-Yazar Murat Çuhadar “Çocukluğumuz mermiler altında geçti. Ömrümüz baskılar, darbeler ve yaşanılması güç bir dönemden geçti. 16 Nisan’da huzur, güven ve istikrarlı bir dönem başlayacaktır” dedi.

“BATMAN HALKI KENETLENMİŞ”

Batman’a ilk kez geldiğini belirten YDP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Prof. Dr. İstemi Yücel ise “Batman halkı 16 Nisan öncesi birbirine sıkı sıkı kenetlenmiş durumda. 16 Nisan’da sandıktan güçlü bir ‘evet’ çıkması için herkesin, üzerini düşeni yapacağına eminim” dedi.

“AMAÇ BATMAN’I TANITMAK”

Gercüş Eski Belediye Başkanı Bedrettin Ekmen, tek amaçlarının Batman’ı tanıtmak olduğunu belirterek “Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Siyasi bir hareket için değil, çocuklarımızın ve geleceğimiz için ‘evet’ demeliyiz” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete