Ana içeriğe geç

Yedi-İki Festivalinde ödüller sahiplerini buldu

Batman Valiliği himayesinde, Batman Belediyesinin desteği ve Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonuyla ilki düzenlenen Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali, ödül töreniyle sona erdi.

SON DAKİKA
Yedi-İki Festivalinde ödüller sahiplerini buldu

19 Mayıs Kapalı Spor Salonu'nda üç gün süren festivalin ödül törenine Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, Eğitim Müfettişleri Başkanı Hamit Aydın, Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Reşit Önlü, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Festivalin son günü gerçekleşen robotik yarışmaların ardından Biz-Siz-Onlar müzik grubu öğretmenleri, konser verdi.

HAYAL GÜCÜNÜ TEKNOLOJİYLE BULUŞTURAN GENÇLER, ALKIŞLARLA SAHNEYE ÇIKTI

Konser programının ardından festivalde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar Ciğer “Bu festival sadece bir yarışma değil; aynı zamanda çocuklarımızın hayal gücünü teknolojiyle buluşturduğu, üretmenin ve paylaşmanın önemini deneyimlediği bir eğitim platformudur. Batman, artık sadece bir şehir değil; aynı zamanda yenilikçi fikirlerin, dijital becerilerin ve teknolojik atılımların filizlendiği verimli bir topraktır” dedi.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle