GÜNDEM

YENİ BARO BİNASININ TEMELİ ATILDI

YENİ BARO BİNASININ TEMELİ ATILDI

YENİ BARO BİNASININ TEMELİ ATILDI
30-09-2014 21:00
Google News

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Esentepe arkasında yapımına başlanan yeni Baro binasının temel atma töreni için Batman’a geldi.

Törene Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir, Batman Baro Başkanı Ahmet Sevim, Av. Zeki Ekmen ve Baro’ya kayıtlı avukatlar katıldı. Esentepe’de temeli atılan yeni Baro binasının Batman halkına hayırlı olması temennisinde bulunan Feyzioğlu “Böyle bir tesisin Batman'a ve Baro'ya kazandırılması bizler için de özellikle benim için de hayaldi. Bunu gerçekleştirdik. Bunu böyle bir günde gerçekleştirmek gerçekten mutluluk vericidir” dedi.

Temel atma töreninin ardından Esentepe Konuk Evinde yaşamını sürdüren Ezidi’leri ziyaret eden Feyzioğlu, IŞİD’in saldırılarından kaçarak Batman’a sığınan Ezidi’lerle sohbet etti.

Ezidi annelerin elini öpüp çocukları seven Feyzioğlu, gider gitmez Ezidilere çocuk maması ve süt gönderilmesi için çalışmalara başlayacağını söyledi. Batman halkı ve belediyenin, üzerine düşeni yaptığına dikkat çeken Feyzioğlu, Ezidi halkının mağduriyetinin giderilmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine vurgu yaptı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete