GÜNDEM

Yeni başkan, çiçek yerine ağaç istedi

Yerel seçimlerin ardından yeni görevine başlayan Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülüstan Sönük, tebrik amaçlı gönderilen çiçeklerin yerine ağaç fidanı dikilmesini istedi.

Yeni başkan, çiçek yerine ağaç istedi
06-04-2024 21:21
06-04-2024 21:22
Google News

Batman’ın ekolojik dengesine katkıda bulunmalarını isteyen Sönük “Tebrik ve kutlama için çiçek, çikolata ve hediye gönderen vatandaşlarımızın, ekolojiye destek amaçlı bahçelerinde, sokaklarında ya da en yakın fidan dikme alanlarına bir ağaç fidanı dikerek yeşil bir Batman'ı hep birlikte inşa etmek için farkındalık oluşturulmasına katkı sağlamasını istiyoruz. Çevre bilincinin artması ve yeşilin korunması için Batman Belediyesi olarak böyle bir karar aldık. Çiçek göndermek yerine ağaç fidanı dikenlerin, bu örnek davranışı fotoğraflayarak ve sosyal medya hesaplarımızda bizi etiketleyerek bizimle paylaşmalarını arzu ediyoruz. Biz de fidan dikme fotoğraflarını peyderpey sosyal medya hesaplarımızda paylaşarak bu örnek hareketi onurlandıracağız” dedi. (Belediye Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Ferhat.y.
Ferhat.y. 3 hafta önce
Bu sefer doğru yoldayız tebrikler???????? Batmanın yıllardır özlemle beklediği hareket kara kuru bir Batman istemiyoruz..Tozdan dumandan yillardir neler çektiğimizi Allah bilir yeşil alanların ve ormanlarımızın olması dileğiyle tebrikler ????????
hiranın evladı
hiranın evladı 3 hafta önce
batmanda fetret devri resmen başlamıştır, çiçek göndermeyin fidan dikin söylemi şekilden başka bir şey değil ,kayyum zaten 20 yıla yetecek hizmeti yaptı .
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete