EĞİTİM

YENİ DÖNEMİ, BATMANLI REKTÖR AÇTI

Batman Üniversitesinin 2021-2022 Akademik Yılı Açılış Töreni gerçekleştirildi.

YENİ DÖNEMİ, BATMANLI REKTÖR AÇTI
26-09-2021 12:03
26-09-2021 12:04
BATMAN
Google News

Batı Raman Kampüsü’nde gerçekleştirilen törene Vali Hulusi Şahin, Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Yıldırım, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. idris Demir, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran,  Baro Başkanı Av. Erkan Şenses, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hakan Başkaya, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

"ÜNİVERSİTESİNE HİZMET ETMEYE HAZIRIZ"

Üniversitenin akademik anlamda büyük adımlar attığını belirten Vali Hulusi Şahin “Henüz rektör hocamızın bir yılını tamamlamamasına rağmen üniversiteye sağladığı büyük katkıları da görmemek mümkün değil. Sadece akademik kalite değil ayrıca akademik bilimlerin artışı da kendisi ile beraber oldu. İki fakültemiz eklendi ve ikisi de çok önemli fakülteler. Bunları da heyecanla ve mutlulukla karşılıyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde bir nefer olarak Batman Üniversitesine hizmet etmeye hazırız. Özellikle akademik kalite noktasında üniversitemiz çok güzel çalışıyor. Üniversite öğrencilerinin her şeyden önce iyi bir eğitime ihtiyaç duyuyorlar. İyi bir eğitim kalitesi ile anca bu üniversite isim yapabilir. Bunun için de her şeyimiz var. Kaliteli bir öğretim kadromuz var. İmkanlarımız var" dedi.

YENİ DÖNEMİN AÇILIŞINI, HEMŞEHRİMİZ REKTÖR BARAN YAPTI

Üniversitenin akademik yılı açılışı, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü Batmanlı Hemşerimiz Prof. Dr. Yusuf Baran tarafından yapıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete