SİYASET

Yeni Eşbaşkanlar belli oldu

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Batman 2. Olağanüstü Kongresini, Şırnak Milletvekili ve Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, Mardin Milletvekili Beritan Güneş ve Batman Milletvekili Zeynep Oduncu' nun katılımı ile gerçekleştirdi.

Yeni Eşbaşkanlar belli oldu
25-01-2024 13:45
25-01-2024 13:47
BATMAN
Google News

Bir düğün salonunda gerçekleşen kongrede konuşma yapan Şırnak Milletvekili Ayşegül Doğan "Yaşasın İluh, yaşasın Batman. Siz o kadar güzel ve uyumlu  bir seçim süreci geçirdiniz ki, örnek oldunuz. O kadar güzel bir seçim yaşattınız ki, sesiniz Ankara'ya ulaştı. Şimdi sırada 31 Mart seçimlerinde. Bu seçim bizim için sadece belediye seçimleri değil, kimliğimizin seçimidir, varlığımızın seçimidir. Bu seçim Kürtler için sadece belediye seçimi değil, sadece bölgeyle sınırlı bir seçim değil, çok daha büyük bir şeydir. Artık barış gelsin. 31 Martta gelin bir kez daha irademizi gösterelim" dedi.

Kongrede DEM Parti İl Eş Başkanlığına  Mustafa Mesut  Tekik ve Songül Korkmaz  seçildi. İl Yönetimi ise Ahmet Yılmaz, Hamide Çelik, Adem Özbek, Ferhat Baba Taş, Halime Demir, Seyithan Çetal, Hamza Gök, Feyruza Altun, Seyit  Bilal Evren, İlyas Sağlam, Osman Bozkurtaca ve Barış Afşar’dan oluştu. (DEM Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete