SİYASET

Yeni hastanenin kapasitesi artırılacak

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, 500 yataklı hastanenin kapasitesinin artırılacağını söyledi.

Yeni hastanenin kapasitesi artırılacak
24-01-2024 16:07
24-01-2024 16:09
BATMAN
Google News

Yeşiltepe Aile Sağlık Merkezi'nin açılışında konuşan Nasıroğlu, Türkiye'nin sağlık alanında çağ atladığını ve sağlık alanındaki sorunların büyük oranda çözüldüğünü söyledi.

“BU GİRİŞİMLER TIP FAKÜLTESİNİN DE İLK ADIMIDIR”

İnşaatı devam eden 500 yataklı hastanenin kapasitesinin artırılacağı müjdesini veren Nasıroğlu “İnşaatı devam eden 500 yataklı hastanemiz için geçenler de Sağlık Bakanımız ile görüştük. Hastanemizi 720 yataklı devasa bir hastaneye dönüştüreceğiz. Yine inşaatı devam eden hastanemizin yanında yapılmasını planladığımız 25 bin metrekare alanı olan modern bir diş fakültesi içinde gerekli görüşmeleri yaptık. Yatırım programına alındı. İnşallah bu sene içerisinde temelini de hep beraber atacağız. Bu girişimler tıp fakültesinin de ilk adımıdır" dedi.

12 PROJENİN TOPLAM MALİYETİ 1 MİLYAR 975 MİLYON

Batman'da 12 adet sağlık yatırımı projesinin devam ettiğini ve proje tutarının 1 milyar 975 milyon lira olduğunu ifade eden Nasıroğlu, “Bu yaptıklarımızla asla yetinmeyecek, koyduğumuz ufuk çizgisini her geçen gün bir adım daha ileriye taşıyacağız” dedi. (Müslüm Ayaz/Batman Sonsöz Gazetesi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete