GÜNDEM

YENİ İLÇE OTOGARINA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Trafik yoğunluğunu azaltmak ve vatandaşlara modern bir otogarda hizmet vermek amacıyla Belediye tarafından yapılan yeni ilçe otogarı, düzenlenen törenle hizmete girdi.

YENİ İLÇE OTOGARINA GÖRKEMLİ AÇILIŞ
20-03-2019 19:48
Google News

 

Yeni İlçe Otogarı açılışına İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Vali Hulusi Şahin, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye birim müdürleri, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘PARAYI DOĞRU YERDE HARCADI’

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, göreve geldiği ilk günden bu yana yapılan çalışmaları tek tek açıklarken, yeni ilçe otogarı ile ilgili bilgi verdi.

Milletvekili Özdemir ve Vali Şahin’in ardından konuşan İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, Belediye Başkan Vekili Aksoy’un kısa süre içerisinde çok başarılı çalışmalara imza attığını övgü dolu sözlerle dile getirdi. Bakan Yardımcısı Ersoy konuşmasında “bizlerin tek dileği var, birlikte kardeşçe, paylaşarak mutlu olmak istiyoruz. Şevket kardeşim göreve geldiği ilk günden bu yana kısa zamanda çok iş başarmış. Bundan dolayı kendisini ve ekip arkadaşlarını tebrik ediyorum. Bizler Batman Belediyesine fazladan tek kuruş para göndermedik. Batman Belediye Başkan Vekilimiz parayı doğru bir şekilde harcayarak Batmanlılara yaraşır hizmetler sundu. Başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete