GÜNDEM

YENİ MÜDÜRLE YENİ PROJELERE HAZIRLIK…

Batman Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’ne asaleten atanan Ömer Faruk Özel, sanayi ve yeni yatırımların hayata geçirilmesi için kolları sıvadı.

YENİ MÜDÜRLE YENİ PROJELERE HAZIRLIK…
23-03-2021 15:35
Google News

 

Türkiye’nin birçok noktasında başarılı bir şekilde idarecilik yapan Özel’in güçlü ve donanımlı bir ekiple, kentin sanayisini kalkındıracak hamleler yapması bekleniyor. Batman’a hizmet etmek için canla başla çalışacağını belirten Batman Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ömer Faruk Özel, kentin kalkınması için ellerini taşın altına koymaya geldiklerini söyledi.

ÖMER FARUK ÖZEL KİMDİR?
1973 tarihinde Batman’da doğdu, ilk, orta ve lise öğrenimini Batman’da tamamladı. 2000 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi’nde Fizik Bölümünden mezun oldu. Askerlik görevi sonrası 2001 yılında TPIC Habur İşletme Müdürlüğü’nde Uzman (Teknik) olarak göreve başladı. Habur Ham Petrol Birim Sorumlusu, Personel Sorumlusu, Bilgi İşlem Sorumlusu, Akaryakıt Ticareti Habur Sorumlusu görevlerinde bulundu. 2007 yılında faaliyete geçen TP Petrol Dağıtım Genel Müdürlüğünde İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürlüğü altyapısı, Tesisler ve Teknik Hizmetler Müdürlüğü altyapısı, Bilgi İşlem Müdürlüğü altyapısı oluşturma görevlerinde bulundu. 2017 yılında TP Petrol Dağıtım A.Ş.’nin özelleşmesiyle birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Türk Patent ve Marka Kurumuna Araştırmacı olarak atandı. 19 Mart’ta Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Batman İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü olarak an Ömer Faruk Özel, evli ve iki çocuk babasıdır.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete