SPOR

YENİ SEZON İÇİN YOL HARİTASI BELİRLENDİ

Batman Petrolspor yeni sezon için yol haritasını belirledi. Hedef 2.lig

YENİ SEZON İÇİN YOL HARİTASI BELİRLENDİ
21-05-2021 20:24
BATMAN
Google News

Vali Hulusi Şahin başkanlığında, Batso Başkanı Abdulkadir Demir, TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, 2.Başkan Yalçın Güneştekin, Asbaşkan Bayram Demirhan, Basın Sözcüsü Av.Orhan Güzel ve yönetim kurulu üyesi Burhan Dinç ile yeni sezon planlaması yapıldı.

Petrolspor basın sözcüsü Av. Orhan Güzel yaptığı açıklamada, “Toplantıda Valimizin 2.lig hedefi parolası ile teknik heyetin ve alınacak futbolcuların belirlenmesi noktasında istişare yapılmıştır. Bu istişare neticesinde transfer komitesi belirlenmiştir. Transferde ince elenip sık dokunulacak, bu doğrultuda Batmanımızın hasretle beklediği ve Valimizin de arzuladığı ve destek vereceği 2.lig için kollar çabucak sıvanacak. Şehrimizin en önemli markası konumundaki Petrolspor'un şehir ile kenetlenerek cefakar taraftarı ile beraber 2.lig hasretini giderme adına ne gerekiyorsa yapılacaktır.  1 haftalık bir süre zarfında teknik heyet belirlenip akabinde teknik heyet raporu doğrultusunda takımda kalacaklar ve gidecekler noktasında rapor hazırlanıp transfer çalışmalarına başlanacaktır.” Dedi

TRANSFER KOMİTESİ BELİRLENDİ

Yapılan toplantıda transfer komitesine Başkan Abdulvahap Akbaş yönetiminde, TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, 2. Başkan Yalçın  Güneştekin, Asbaşkan Bayram Demirhan, Basın Sözcüsü Av.Orhan Güzel, Yönetim Kurulu üyesi Burhan Dinç seçildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Yarasa
Yarasa 3 yıl önce
Umarım bu sözler havada kalmaz ve 2. lige çıkarız.
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete