GÜNDEM

YENİ TOKİ KONUTLARI İÇİN SÜREÇ BAŞLADI

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı A. Akif Gür ve Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi Başkanı Hüseyin Ekmen, Batman Kuyubaşı (Cegeluyé) Köyü yakınlarında temeli atılan yeni 908 adet TOKİ konutlarının inşaat çalışmalarını inceledi.

YENİ TOKİ KONUTLARI İÇİN SÜREÇ BAŞLADI
08-01-2021 19:39
Google News

 

SAHAYI GEZDİLER
Özdemir ve Gür yeni ve modern konutların yükseleceği inşaat sahasını gezerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. AK Parti iktidarı ile Batman’a toplu konut ve sosyal donatılar ile ilgili yapılan yatırımlara değinen Milletvekili Ziver Özdemir “Bugün Batman’da kuyubaşı mevkinde  TOKİ aracılığıyla  yapılan  908 konutluk inşaat alanını inceledik.. TOKİ ve burada çalışanlar çok güzel bir emek ortaya koyuyorlar. Bu bölgeye sosyal donatıları ve yeşil alanıyla beraber modern ve depreme dayanıklı bir şehir oluşturuyoruz. Bu bölgede 5 bin kadar TOKİ tarafından yaptırılan konutlarımız var ve bu konutlarda vatandaşlarımız yaşıyor” dedi.

908 KONUT İÇİN SÜREÇ BAŞLADI
Özdemir, Batman Kuyubaşı (Cegeluyé) Köyü yakınlarında temeli atılan yeni 908 adet TOKİ konutlarının da en kısa sürede tamamlanacağını bildirdi. AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür ise “Kuyubaşı’da yapılmakta olan 908 dairelik konutları gezdik. Her alanda olduğu gibi TOKİ ve sosyal donatılar anlamında da Batman adeta çağ atladı. Batman’da 2002 ile 2020 yılları arasına baktığımızda 5 bin 397 adet toplu konut inşa edildi ve bu yaklaşık 1.1 milyar liraya tekabül ediyor. Her alanda olduğu gibi çevre ve şehircilik alanında da Batman hak ettiği yere geliyor. Biz halkımızın daha müreffeh yaşaması için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Batmanımıza hayırlı olsun” dedi.

DÜŞÜK AİDATLARLA 3 BİN 300 AİLE, EV SAHİBİ OLDU
Türkiye Emekliler Derneği B atman Şubesi Başkanı Hüseyin Ekmen ise geçmişte Batman’da emekliler için 3 bin 300 konut yapıldığını, düşük ve cüzi bir miktarla bu konutların satışa sunulduğunu anımsatarak evi olmayan emeklilerin ev sahibi olduğunu söyledi. Ekmen “Bugün de 908 adet konut yapılıyor. En kısa sürede hizmete girecektir. Konutların yapımında emeği geçen AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı A.Akif Gür’ e teşekkür ederiz” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete