GÜNDEM

YENİDEN FAALİYETE GEÇTİLER

Yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süre önce kapatılan berber, kuaför ve güzellik salonları, faaliyete geçti.

YENİDEN FAALİYETE GEÇTİLER
11-05-2020 15:01
Google News

 

Faaliyete geçen berber, kuaför ve güzellik salonları, 09.00–21.00 saatleri arasında çalışacak, müşterilere randevu sistemiyle hizmet verecek. İçişleri Bakanlığı genelgesine göre berber, kuaför ve güzellik salonlarında çalışanlar maske kullanacak, müşteriler ise işleme göre maskeyi çıkarabilecek. Bu iş yerleri aynı anda yan yana iki koltukta müşteri kabul edemeyecek. Berber, kuaför ve güzellik salonlarında müşterinin oturacağı, temas edebileceği tüm alanlar ile zemin dezenfekte edilecek, her işlem sonrası dezenfekte işlemi tekrarlanacak.
HEYECANLIYIZ
Berberlik yapan Barış Tıkılı, siperli maske ve eldiven takarak çalışmaya başladı. Tıkılı, özlem duydukları mesleklerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Waw Kadın Kuaförü Sahibi Ebru Yasak Güzel de işyerlerini dezenfekte ettikten sonra müşterilerini ağırlamaya başladıklarını belirtirken, randevu sistemiyle çalışacaklarını söyledi. 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete