SİYASET

Yeniden Refah’ın adayı netleşti

Yeniden Refah Partisi, 31 Mart yerel seçimleri için Batman’ın Sason İlçesine bağlı Yücebağ Beldesinde Abdullah Tunç’un Belde Belediye Başkan Adaylığını açıkladı.

Yeniden Refah’ın adayı netleşti
03-12-2023 09:02
02-12-2023 19:03
Google News

Batman’da seçim startını verdiklerini belirten Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç “31 Mart 2024 yerel seçimlerine her zaman hazırlıklı bir partiyiz. Bugün sizlerin huzurunda bölgemizin güzide ilçelerinden Yücebağ Belde Başkan Adayımızı açıkladık. Başkan adayımız Abdullah Tunç, bölgenin sevilen iş insanlarındandır. Biz de kendisinin bu görevi layıkıyla yapacağına inandık ve güvendik” dedi.

VİZYONU GENİŞ KADRO İLE ÇALIŞACAĞIZ

Yeniden Refah Partisine adaylık başvurusunun ardından seçim çalışmalarına katılan iş insanı Abdullah Tunç “Bir yıldır bölgemizin ileri gelenleriyle, kanaat önderlerimizle, muhtarlarımızla, halkımızla ve ailelerimizin önde gelenleriyle uzun istişareler sonucunda onların desteğini alarak adaylığımızı açıkladık. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden sonra Yücebağ Beldemize hizmet projeleri hayata geçirilecek. Güçlü bir yönetim, ufku ve vizyonu açık kadrolarla beldemize ve bize bağlı köylerimize en iyi hizmetlerin gitmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete