SİYASET

YENİDEN REFAH, SONSÖZ’DEYDİ

Yeniden Refah Partisi Batman İl Yönetimi, Gazetemiz Sonsöz’ü ziyaret etti. İl Başkanı Ziyaulhak Yamaç, Batman’da diğer siyasi partilerden farklı bir yol izlediklerini belirtirken “Farklılık gözetmeden, Batman faydasına olacak herkesle görüşeceğiz” dedi.

YENİDEN REFAH, SONSÖZ’DEYDİ
15-09-2020 17:35
Google News

 

TEŞKİLATLANMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
İl Başkanı Ziyaulhak Yamaç, Merkez İlçe Başkanı Abdullah Temiz, Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Abdullah Altunç, İl Başkan Yardımcıları Şefik Aydın ve Tekin Aldemir’den oluşan Yeniden Refah Partisi, gazetemiz Sonsöz’ü ziyaret ederek, teşkilatlanma çalışmaları hakkında bilgi verdi. İl Başkanı Yamaç, İlçe ve Belde Teşkilatları için görüşmeler yaptıklarını söyledi.

BATMANLILIK BİLİNCİNİN OLMAYIŞI, EN ÖNEMLİ SORUN
Öğretmen Evi karşısında tuttukları parti ofisinde ziyaretleri kabul ederken, kentteki siyasi parti, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderlerine de ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten İl Başkanı Yamaç “Necmettin Erbakan Hocamızın tüm Türkiye’ye faydalı olan Milli Görüş’ünün yolunda ilerliyoruz. Batman’da, kentin yerel sorunlarına odaklanarak, ideoloji ve farklılık gözetmeden, Batman’ın faydasına olacak herkesle görüşeceğiz. Kentin lobisinin olmayışı, Batmanlılık kültürünün olmayışı, en önemli sorun olarak önümüzde duruyor. Bunu çözmek için herkese kapımızı açık tutacağız, herkesle mutlaka görüşeceğiz. İşsizlik, ev ve dükkân fiyat ve kiralarının yüksek olması gibi sorunları ancak oluşacak Batmanlılık bilinci ile çözmek mümkündür” dedi. 

İL KONGRESİNE FATİH ERBAKAN DA DAVET EDİLECEK
Yamaç, İlçe ve Belde Teşkilatlarını kurduktan sonra yapacakları Batman İl Kongresi’ne Genel Başkan Fatih Erbakan’ı da davet edeceklerini belirtti. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete