SİYASET

YENİDEN REFAH’TAN ERDOĞAN ELEŞTİRİSİ

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Batman Programını eleştirdi.

YENİDEN REFAH’TAN ERDOĞAN ELEŞTİRİSİ
10-11-2021 10:54
10-11-2021 14:56
BATMAN
Google News

ERDOĞAN’IN PROGRAMINDA SUNİ KALABALIK OLUŞTURULDU

Yamaç “AK Parti’nin 6 Kasım’da yaptığı toplu açılış kılıflı mitingi tam da siyasi bir manipülasyondu. Tüm devlet memurları, sivil toplu kuruluşları, korucular, geçici işçiler Mardin, Diyarbakır, Siirt illerinin toplamı Batman’da toplandı. Dolayısı ile suni bir görsel görüntü elde edildi. Batmanda 20 bini aşkın üyesi olduğu iddia eden parti, son secimde 50 bin oy aldı. AK Parti İl Binasının daracık alanına komşu iller, memur, işçi, geçici işçi korucular toplanarak 4 bin kişilik kalabalık oluşturuldu” dedi.

“DOĞRUYA DOĞRU, YANLIŞA YANLIŞ DİYEN PARTİYİZ”

Yamaç, AK Parti Hükümetini eleştirirken “Özel hastanelerde bir gecelik yatak ücreti 500 ile 800 TL arasında. Yüzde 60 asgari ücretle çalışan ülkemizde gelire orantısız ücretleri kim denetliyor? Bu nasıl bir sağlık sistemi? Araştırma hastanesi gibi fiziki bina olarak muazzam ama içinde tedavi edecek araç gereç, içerik, doktor yoksa kalsın şehir hastanesi istemiyoruz.

Sadece sağlıkta mı sorun var? Hukuk sisteminin ağır işleyen durumuna bakalım. Adliye sarayları olarak inşa edilen binaya bakıyorsunuz saray yapılmış ama içinde adaleti dağıtacak nitelikli memuru arayın da bulasınız. Ülkemiz muazzam kaynaklara sahip fakat verimsiz kullanılıyor. Biz doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen bir siyasi görüşün temsilcileriyiz. Amacımız partileri yermek, karalamak değil, mevcut kaotik gidişatı doğru bir şekilde yetkili makamlara mazlum ve mağdur edilmiş yerel medya kanalıyla ulaştırmaktır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
10 Mayıs 2024 e-gazete