SİYASET

Yeniden Refah’tan Mehdi Öztüzün mesajı

Yeniden Refah Partisi Batman Belediye Başkan Adayı Av. Tahir Zaman, meslektaşı Av. Mehdi Öztüzün’ün partisi ve belediye eş başkan adaylığından ihraç edilmesini eleştirdi.

Yeniden Refah’tan Mehdi Öztüzün mesajı
14-03-2024 00:26
13-03-2024 16:01
BATMAN
Google News

Belediye Başkan Adayı Av. Tahir Zaman “Dem Partisi'nin kendi adayına yapmış olduğu, ötekileştirici ve küçük düşürücü, hedef gösteren, antidemokratik açıklamalarını hayret ve üzüntüyle karşıladık. Dem Parti'nin kendi adayını ihraç etmesinin sebeplerini sıralarken kadın hakları ile ilgili olduğuna vurgu yapmıştır. Bunun tamamen seçmenin vicdanını rahatlatmaya dönük ironik bir hamle olarak değerlendiriyoruz. İhracın sebebini Petrolspor maçında Serkan Ramanlı ve Mehdi Öztüzün’ün barışa hizmet eden tesadüfen çekilmiş bir fotoğraf karesine duyulan öfkenin dışa vurumu olduğunu değerlendiriyoruz. Büyük acılar çekmiş milletimizin barışa ve kardeşliğe duyduğu hasret ve özlemin sudan sebeplerle baskılanmasını seçmenin iradesine yapılmış post modern bir darbe olarak milletimizin zihninde iz bırakmıştır” dedi. (Hatice Türkan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Gerçek amedli
Gerçek amedli 1 ay önce
Burhan, sen bolgenin pratiginde pkk ve hdp tarafindan nekadar kürt gençinin hendege gömüldügünü unuttun galiba....patlatilan bombalari ve kendi gibi düşunmeyenlere yapilan iftara ve yalanlarida söylemiyorum.
Burhan şahin
Burhan şahin 1 ay önce
Kürt kanında eli olanlarla bir araya gelinmez avukat tahir senin baban öldürüldümü sen başkasının yerinde konuşuyorsun
ali hacıoğlu
ali hacıoğlu 1 ay önce
kan siyasetini güdenlere bir şey anlatamazsın.
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete