SİYASET

YENİDEN REFAH, ÜRETİCİLERLE GÖRÜŞTÜ

Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, İl Teşkilat Başkanı Adnan Demir, İl Halkla İlişkiler Başkanı Sabahattin Engin ve İl Tanıtım Medya Başkanı Tekin Aldemir, Batman TEKSİAD’ı ziyaret etti.

YENİDEN REFAH, ÜRETİCİLERLE GÖRÜŞTÜ
22-10-2020 20:01
Google News


ÜRETİCİLERİN DESTEĞİYİZ
TEKSİAD ile işadamlarından, tekstil kurumları ile ilgili sorun ve önerilerini dinleyen Yeniden Refah partisi, ilimize sağladıkları katkı, yatırım ve istihdam ile ilgili bilgi aldı. İl Başkanı Yamaç “Bu tür sektörlerin daha fazla desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Yeniden Refah Partisi olarak iş insanlarımızın, üreticilerimizin yanında ve destekçisi olacağız” dedi. Yamaç, TEKSİAD Başkanı M. Ali Öztürk ile Başkan Yardımcıları Hasan Talık, Cevat Ekinci ve Orhan Alsaç’a teşekkür etti.

Yeniden Refah Partisi daha sonra Batman HAKSİAD ile bir araya geldi. İl Başkanı Yamaç “HAKSİAD ile iş insanlarımızın sorun ve önerilerini görüştük. İlimize sağladıkları katkı, yatırım ve daha neler yapılabilir, bu sektörlerin daha ileriye taşınması ve desteklenmesi hususunda istişarelerde bulunduk” dedi. Yamaç, HAKSİAD Başkanı Cemal Çetiz ile Başkan Yardımcıları Emin Doğru, Yahya Ezer ve Salih Yamaç’a teşekkür etti. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete