SPOR

"YENİLGİDEN DERS ÇIKARMALIYIZ"

TFF 3. Lig 3. Grupta deplasmanda Nazilli Belediyespor’a 5-1 mağlup olan Petrolspor’da moraller bozuk.

"YENİLGİDEN DERS ÇIKARMALIYIZ"
09-09-2019 18:46
Google News

 

Ara vermeden kupa maçının hazırlıklarında başlayan kırmızı-beyazlı ekipte morallerin bozuk olduğu gözlendi. Teknik Direktör Orhan Kapucu bu ağır mağlubiyetten ders çıkarmaları gerektiğini belirterek, ‘deplasmanda Nazilli Belediyespor’a karşı istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Bireysel hatalardan goller yedik. Ama lig uzun bir maraton bu mağlubiyetten iyi bir ders çıkarıp önümüze bakmalıyız. Bu mağlubiyeti bir kaza olarak görüyorum. Hazırlık maçı yapmamanın sıkıntısını da çektik. Oyunculara gereken uyarıları yaptım. 

Hedef kupada üst tura çıkmak

Yarın kendi sahasında oynayacağı Ziraat Türkiye kupası 2. tur maçına da değinen Teknik Direktör Kapucu, ‘Kupada hedefimiz üst tura çıkmak. Bunu başaracak kadromuz da var. Rakip Mardin Büyükşehir Başakspor ilk turda rakibini eleyerek geldi, BAL liginin güçlü takımlarından küçümsenmeyecek bir rakip. Bizde sürpriz yapmadan bu maçı kazanıp adımızı üst tura yazdırmak istiyoruz.’ Dedi.

Sportif Direktör İlhan Erken; ‘Paniğe gerek yok’

Petrolspor Sportif Direktörü İlhan Erken, bu maçı geride bırakıp önümüzdeki maçlara odaklanmaları gerektiğini belirterek, ‘Nazilli Belediyespor karşılaşmasında hesabımızda olmayan bir mağlubiyet aldık. Deplasmanda verdiğimiz pozisyonlarının tamamı, kendi ayağımızdaki topları kaybetmemizden kaynaklandı. Toparlanmamız gerektiğinin farkındayız. Kupa maçında Mardinspor karşısında çok daha istekli, çalışkan ve arzulu bir takım olacak. Ligde her takıma saygımız var. Bizim oyun anlayışımız temkinli ve takım savunmasını doğru yapmak üzerine kurulu. Kupada üst tura çıkmamız bizi rahatlatacak.’ Diye konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete