SİYASET

YENİLİK, BATMAN’DA TEŞKİLATLANDI

Yenilik Partisi Batman 1. Olağan Kongresi, Genel Başkan Öztürk Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleşti.

YENİLİK, BATMAN’DA TEŞKİLATLANDI
27-09-2021 08:49
27-09-2021 09:37
BATMAN
Google News

ABDURRAHMAN ONAT, İL BAŞKANI OLDU

Batman’da teşkilatlanan Yenilik Partisi, 1.Olağan Kongresini Serbest Muhasebe Mali Müşavirler Odası Konferans Salonunda gerçekleştirdi. Genel Başkan Öztürk Yılmaz, Genel Başkan Yardımcıları Yusuf Onat ve Ayşe Ünlü’nün katıldığı Batman İl Başkanlığına kurucu başkan kongrede kurucu başkan Abdurrahman Onat seçildi. Salona girerken kendisine hediye edilen Petrolspor Atkısını boynuna asan Genel Başkan Öztürk “Hükümet bunu yaptı, şunu yaptı dememe gerek yok. Zaten her şey ortada, biz ne yapacağız? Eğer yandaş değilseniz ve birilerinin yandaşı değilseniz, iş dahi bulamıyorsunuz.  Çünkü Türkiye’de bir sistem yok. Türkiye’de çalanlar, yağmacılar, yalakalar hep önde oluyor ama alnının teriyle kazananlar ve gerçekten sisteme fayda sağlayanlar hep arkada kalıyor” dedi.

“EĞİTİM PARASIZ OLACAK”

Parasız eğitimi savunan Yılmaz “Biz göreve geldiğimizde eğitim parasız olacak. Yurtlar, servisler ve okulda yemek parasız olacak. Türkiye’nin bütçesiyle ilgili olarak konuştuğumda bana ‘ parayı nereden alacaksın’ diye soruyorlar. Bu kadar yiyip içen, yağmalayan adamdan kesip eğitime harcayacağım kardeşim. Türkiye’de kıyamet kadar para var. Yalan söylüyorlar. Size vergi vuruyorlar. Cezalar, vergiler, otoyol vergisi, elektrik faturaları kıyamet kadar geliyor. Dijital paraya geçeceğiz. Kağıt ve madeni para kalkacak. Kağıt ve madeni para kalkıp her şey dijital olduğunda kimse bir şey çalamayacak, kontrol altına alınacak. dev bir çiftçi projemiz var. Devletin görevi bütün girdileri(mazot, tohum, sulama ve gübre) parasız sağlamaktır. Çiftçiler ise sadece üretecek. TOKİ’nin görevi örnek köy evleri yapmak olacak” dedi.

İŞTE YÖNETİM:

Kongrede Abdurrahman Onat Yenilik Partisi Batman İl Başkanı olurken, Yönetim Kurulu ise Kasım Öner, Kamuran Alkaş, Abdurrahman Işık, Bahadır Demirhan, Yunus İren, Ramazan Eren, Gökhan Alkaş ve Bahattin Tümenci seçildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete