GÜNDEM

Yerel esnafa bayram mesajı

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, ramazan bayramını kutladı.

Yerel esnafa bayram mesajı
07-04-2024 14:40
07-04-2024 14:41
BATMAN
Google News

Çiftçi, yayımladığı mesajda “Vatandaşlarımızın bayram alışverişlerini yerel esnaftan yapmaları, esnafın ise fiyat konusunda halka yardımcı olmalarını istiyoruz. talep etti. Esnaf olarak kaliteye önem vermemiz lazım. Fiyatları makul tutalım ki hiç olmazsa alışveriş olsun. Bu minvalde halka yardımcı olalım. Rekabet kaliteyi artırsın, birbirimize zarar vermesin. Esnafımızdan bunu istiyoruz. Yerel esnafımızı kalkındıralım, onları güçlendirelim. Esnaftan alışveriş yapalım. Yerel esnaf güçlenirse tüm şehir güçlenir. Alışveriş yaparken de israfa kaçmamaya dikkat edelim. Esnaf olarak da kalitesizlikten kaçalım” dedi. (Ubeydullah Baş)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ibrahim raman
ibrahim raman 3 hafta önce
Piyasadan kontrolsüz bir fiyat dalgalanması var .Her kes jafasina göre zam yapıyor bu şekilde aç gozlu davranilirsa halkın durumu daha kötüye gidecek sizden ricam hep beraber su zamlara bir dur diyin .Bu aç gozlulufe son verirseniz halk esnaftan alır yoksa mecburi zincir marketlerin esiri olur bir bardak çay 7.5 oldu Allahtan korkun
Şakir
Şakir 3 hafta önce
Çok güzel olur, umulur ki gelecek günlerde esnaflar ve halk birlik içinde olur, temennimiz bu
Mehmet Batmanlı
Mehmet Batmanlı 3 hafta önce
Yerel esnaf kendi halkına yardımcı olmadığı için, halk zincir esnafa gidiyor. Kart kesintisi, fahiş fiyatlar gelmemiş zamların zammı. Halk ne yapsın elbette zincir esnafa gidecek.
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
1 Mayıs 2024 e-gazete