GÜNDEM

YEREL GAZETELERE ABONE OLUN

Her Eve, Her İş Yerine 1 Yerel Gazete…

YEREL GAZETELERE ABONE OLUN
02-12-2018 14:00
Google News

Ercan Atay Başkanlığı’ndaki Çalışan Gazeteciler Derneği, Batman’da medya okuryazarlığını yükseltmek, yerel gazeteler ile halk arasındaki bağı güçlendirmek ve yerel gazetelerin desteklenmesini sağlamak amacıyla ‘Her Gün Her Ev ve Her İşyerine 1 Gazete’ kampanyasını başlattı.

YEREL GAZETELERE ABONE OLUN

Çalışan Gazeteciler Derneği, Batman’da yerel basını güçlendirmek, toplumun sorunlarına karşı duyarlılık oluşturmak ve sorunların çözümü için çözüm mekanizmasını harekete geçirmek amacıyla Batman’da yayım yapan yerel gazetelere abone olunması gerektiğini belirtti, kentin dinamiklerine çağrı yaptı.

BAŞKAN ATAY, KAMUOYUNA SESLENDİ

Tüm zorluklara rağmen halkın haber alma hakkını yerine getirmek için çaba gösteren gazetelere destek olunması gerektiğini belirten Dernek Başkanı Atay “Toplumun medya okuryazarlığının yükseltilmesi, sorunların daha güçlü bir esle dile getirilerek çözümlerinin hızlandırılması ve halk ile yerel asın arasındaki bağın güçlendirilmesi için başlattığımız kampanyamız sürüyor. Kampanya kapsamında ev ve işyerleri için yerel gazetelere abonelik yapacak vatandaşlarımız, her gün adreslerine ulaştırılan gazeteler sayesinde Batman Gündemini takip edecek, yerel gazetelerle aralarında güçlü bir bağ kurmuş olacak, kentteki sorunların çözümü de daha hızlı ve etkin sağlanmış olacak. İlimizdeki dinamiklerin, bu çağrıya yanıtsız kalmayacağına inanıyoruz” dedi. (Umut Ayaz)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete