GÜNDEM

YEREL MEDYA, EYLEM PLANI TOPLANTISINDA

GAP Bölge Kalkınma İdaresi ve Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) tarafından GAP Bölgesinde Faaliyet Gösteren Yerel Medya Kuruluşlarının Kurumsal Kapasitesinin Güçlendirilmesi ve Eylem Planı Hazırlanması projesi başladı.

YEREL MEDYA, EYLEM PLANI TOPLANTISINDA
13-04-2018 20:20
Google News

PROGRAM, REAL KONAK’TA GERÇEKLEŞİYOR

Real Konak Otel’de düzenlenen proje toplantısına Gaziantep Üniversitesi İletişim Fakültesi Bölüm Başkanı Doç Dr. M. Emre Köksalan, Gaziantep Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökhan Gökgöz, GAP İdaresi Başkanlığı Proje Temsilcisi Selin Özer ve basın mensupları katıldı.

BÖLGESEL BİR ÇALIŞMA

Medyanın bölgenin kalkınması için önemli bir araç olduğunu vurgulayan Köksalan, “Özelikle yerel medya mensupların bu kalkınma sürecine aktif bir şekilde katılımlarını sağlayacak bir kapasiteye getirme düşüncesi ile bu projeyi Gaziantep Üniversitesi ile birlikte hazırladık. Buradan elde edeceğimiz bilgiler doğrultusunda medyamızı güçlendirecek kalkınma sürecine aktif şekilde katılımını sağlayacak uygulamalara da yer vereceğimizi belirtmek isterim. Bu çalışma bölgesel çalışma olmakla beraber Türkiye’nin bu alanda politika oluşturması esas oluşturacak bir çalışmada olacak” dedi. (Yusuf Kavak)

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete