GÜNDEM

YEREL MEDYA, RİZE’DE BULUŞTU

Rize Turizm ve Tanıtma Derneği ile Karadeniz Gazeteciler Federasyonu tarafından, Türkiye'nin 7 bölge ve 80 ilinden medya temsilcilerinin katılımı ile Yerel Medya Buluşması gerçekleştirildi.

YEREL MEDYA, RİZE’DE BULUŞTU
09-04-2017 19:52
Google News

KENTİN İDARECİLERİYLE RESEPSİYON DÜZENLENDİ

Program, Rize Öğretmen Evinde düzenlenen resepsiyon ile başladı. Resepsiyona AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayatı Yazıcı, Rize Valisi, AK Parti Rize İl Başkanı, Rize Milletvekilleri, RTEÜ Rektörü, İl Emniyet Müdürü, Jandarma Alay Komutanı,  Çaykur Genel Müdür Yardımcısı ve Kültür ve Turizm İl Müdürü ile Gazeteciler Bölge Federasyon Başkanları ve Gazeteciler Dernek Başkanları katıldı. Programda konuşan KGF Genel Başkanı Erdoğan Erişen “Rize turizmi açısından ve dernek başkanlarının kaynaşması açısından Rize Programı çok büyük önem taşıyo” dedi.

PROGRAMA BATMAN’DAN GAZETECİ ATAY KATILDI

Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay’ın da katıldığı Yerel Medya Buluşmasında gazeteciler Rize'nin turistik alanlarını gezdi. Çamlıhemşin Vadisi, Şenyuva Köyü, Zil Kale, Bulut Şelalesi, Ayder Yaylası, Rize Kalesi ve Ziraat Çay Bahçesini gezen gazeteciler, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete