GÜNDEM

YERLİ TURİST KAFİLESİ, BATMAN’I GEZDİ

İstanbul’dan yola çıkan ve Batman başta olmak üzere bölgeyi turlayan 12 kişilik Tolly Tur Ekibi, Batman’ın tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

YERLİ TURİST KAFİLESİ, BATMAN’I GEZDİ
07-09-2016 22:39
Google News

Hasankeyf’te incelemelerde bulunan yerli turist kafilesi, antik kente hayran kaldığını dile getirdi. Tarihin gölgesinde hatıra fotoğrafı çektiren kafile, Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde bulunan Batman Müzesinde inceleme yaptı.

YERLİ TURİSTLER, GÜLLERLE KARŞILANDI

Yerli turist kafilesi, Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı ve TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi İsa Koyun tarafından güllerle karşılandı. Kent idarecilerine teşekkür eden Tolly Tur GAP Turu Rehberi Emre Özkan “Batman, Hasankeyf, Diyarbakır, Mardin ve Midyat başta olmak üzere bölgeye illerine yönelik tur düzenledik. Batman’da çok sıcak karşılandık. Batman, bölgenin en huzurlu ve güvenli kentlerinden biri, bundan sonra da Batman’a yönelik turlarımız devam edecek” dedi. Vali Yardımcısı Aksoy, yerli ve yabancı turistlere kapılarının her zaman açık olduğunu dile getirdi. Kafile, Batman Müzesini de ziyaret etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete