SİYASET

Yeşil Sol, sahadaydı

Yeşil Sol Parti Batman Milletvekili Adayları, bayramda da seçim çalışmalarını sürdürdü.

Yeşil Sol, sahadaydı
25-04-2023 16:30
25-04-2023 15:46
Google News

HASTA ZİYARETLERİ YAPILDI

Milletvekili Adayları Keskin Bayındır, Ekrem Baran ve Nurten Ertuğrul’un bayram ziyaretlerine TJA, Barış Anneleri Meclisi, HDP, DBP, Yeşil Sol Parti İl Örgütleri ve Gençlik Meclisi Üyeleri de eşlik etti. Vekil adayları, Batman Eğitim Araştırma, Zilan, Dünya, Yaşam ve Medikal Park Hastanelerinde yatan hastaları ziyaret etti.

BEKİRHANLILAR DERNEĞİNE ZİYARET

HDP STK ve Siyasi Partilerle İlişkiler Komisyonu Eş Sözcüsü Av. Raci Bilici, Milletvekili Adayı Keskin Bayındır, Toplumsal Genişleme Komisyonu Üyesi ve HDP Danışma Komisyonu Üyesi Eski Milletvekili Nizamettin Toğuç ile Eş Başkan Hüseyin Sarik’ten oluşan heyet, Bekirhanlılar Derneğiyle görüştü. Heyet daha sonra Petrolspor Taraftar Derneğini ziyaret etti. Dernek Yönetimi “Bizler bu kentin en büyük sivil toplum oluşumuyuz. Bizler Türkiye’deki tribün-taraftar algısını yıkmış bir taraftar grubuyuz. Hiçbir yerden destek almadan Türkiye’de kendi ayakları üzerinde durabilen tek taraftar grubuyuz” dedi.

KADINLAR LOKALİ AÇILDI

Yeşil Sol Partililer, bayram günü Korik Mahallesinde Kadın Seçim Lokalinin de açılışını yaptı. Lokal açılışı, konser ve halaylarla sona erdi. (Yasin Emrak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete