GÜNDEM

YEŞİL VADİ’DEN GAZETECİLERE JEST...

Batman’da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Yeşil Vadi Cafe’de düzenlenen gecede çalışan basın mensupları bir araya geldi.

YEŞİL VADİ’DEN GAZETECİLERE JEST...
11-01-2016 19:59
Google News

Yeşil Vadi Cafede düzenlenen programa kentte görev yapan ajans muhabirleri ve yerel medya temsilcileri katıldı. Gazetecilerin yoğun ilgi gösterdiği, birlik ve beraberlik duygusunun sergilendiği gecede halaylar çekildi ve üzerine ‘gazeteciler gününüz kutlu olsun’ yazılı pasta kesildi. Sanatçı Veysel Akat’ın şarkı söylediği gecede gazeteciler de şarkılara eşlik ederek gönüllerince eğlendi.

Gazetecilere yönelik düzenlenen eğlence programında, zaman zaman söz alan gazeteciler mesleğin zorluklarını anlattı. Bazı gazeteciler başlarında geçen ilginç olayları anlatarak geceye renk kattı.

Düzenlenen gecede gazeteciler gönüllerince eğlenirken, birlik beraberlik mesajları verildi. Kesilen pastanın ardından, gazeteciler müzik eşliğinde halay çekerek gönüllerince eğlendi.

Gazeteciler, bu özel günde kendilerini unutmayıp günlerini kutlayan iş yeri sahibi Veysi Demir ve çalışanlarına teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete