GÜNDEM

YETİMLER, BİR KALP BİN UMUT’LA EĞLENDİ

Veysi Mercimekçi öncülüğündeki Bir Kalp Bin Umut Platformu, gönüllülerin aracılığı ile Batman’da çocukları sevindirmeye devam ediyor.

YETİMLER, BİR KALP BİN UMUT’LA EĞLENDİ
28-06-2019 00:32
Google News

 

ÇUVAL YARIŞI, DÖNME DOLAP, YÜZ BOYAMA…

Daha önce çocuk istismarlarının önlenmesi için Batman ve İlçelerinde seminerler veren, köy okullarına kütüphaneler kuran ve rehabilitasyon merkezlerinde özel çocuklarla zaman geçiren gönüllüler, bu kez yetim çocuklar için kolları sıvadı. Gönüllü gençler, Batmanlı İşadamı Necdet Nasıroğlu’nun misafirperverliğinde NAS lunaparkta çocuklar için eğlence programı düzenledi. Çocuklar, evlerinden araçlarla alındı. Bir Kalp Bin Umut Gönüllüleri, palyaço kıyafetleri giyerek çocuklarla halay çekti. Çocuklar, lunaparkta bulunan dönme dolaplarda eğlenerek zaman geçirdi. Çuval yarışlarının yapıldığı etkinlikte, çocukların yüzü boyandı. Semazer Hına da çocukların ellerini kınalarla süsledi. Etkinliğin sonunda çocuklara ve ailelerine hediyeler dağıtıldı.

AMACIMIZ, ÇOCUKLARI MUTLU ETMEK

Bir Kalp Bin Umut Platformu Başkanı Veysi Mercimekçi “Dünya çocukların gülmesiyle güzelleşecek sloganımız ile çıktığımız bu yolda amacımız, insanlığını yitirmiş şu kirli dünyada geleceğimizin teminatı olan özellikle koca yürekli çocukların yüzlerini bir nebze de olsa güldürebilmek ve onların yaşantıları boyunca kalplerinde olabilmektir. Ayrıca etkinliğimizin başında sonuna kadar canla başla çalışan özellikle Genel Sekreterimiz Sevim Can ve emeği geçen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete