GÜNDEM

YIKILMA TEHLİKESİ OLAN EVDE YAŞIYORLAR

Duvarlarında çatlaklar oluşan kerpiç evde yaşam mücadelesi veren aile, evlerinin onarılması için yetkililerden yardım bekliyor.

YIKILMA TEHLİKESİ OLAN EVDE YAŞIYORLAR
06-12-2015 20:13
Google News

Şirinevler Mahallesi’nde ikamet eden Kılıç Ailesi, yıkılmak üzere olan kerpiç evi kendi imkânlarıyla ayakta tutmaya çalışıyor. Yağmur yağınca damlayan evin tavanını branda ile kaplayan İbrahim Kılıç, maddi durumu olmadığı için evini onaramadığını ifade etti. Ayşe ve İbrahim Kılıç çifti, yetkililerden para istemediklerini tek istediklerinin evlerinin onarılması olduğunu dile getirdi.

“EV YIKILMAK ÜZERE”

Evlerinin yıkılmak üzere olduğunu söyleyen Ayşe Kılıç “Yağmur yağdığında sular olduğu gibi evimizin içine dökülüyor. Ev başımıza yıkılacak diye çok korkuyoruz. Buradan bütün yetkililere ve hayırseverlerden yardım istiyorum. Evimizin duvarları yıkılmak üzere zaten tavan kısmını branda ile kapattık. Branda olmasa toprak başımıza dökülüyor. Elektrik tesisatı tehlike saçıyor. Evde yangın çıkacak korkusu ile bir yere gidemiyoruz. Daha önce defalarca gazetelere haber olduk kimse sesimize kulak vermiyor. Eşim iş bulamıyor, bir gelirimiz de yok. Allah rızası için yardımcı olun” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete