SİYASET

YILDIZ, GÜVEN TAZELEDİ

Saadet Partisi Batman İl Teşkilatının 7. Olağan İl Kongresi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın’ın katılımıyla İl Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Kongrede Başkan Mustafa Yıldız, güven tazeledi.

YILDIZ, GÜVEN TAZELEDİ
18-10-2021 13:09
18-10-2021 13:11
BATMAN
Google News

ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ

Saadet Partisi Batman İl Teşkilatının 7. Olağan İl Kongresi, Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Batman  İl Sorumlusu Fesih Bozan, Teşkilat Başkanı Nurullah Ekmen, Merkez İlçe Başkanı Mihdi Oğuz, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Emin Şık, Hüda Par Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, Demokrat Parti İl Başkanı Ahmet Güneş ve Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç’ın katıldığı kongrede yeniden başkan seçilen Mustafa Yıldız “Barışın ve kadirşinaslığın memleketi Batmanımızda, Erbakan hocamızın ifadesiyle İman Kalesi Batman' da Saadet Partimizin yerelde yeniden iktidar olması için gezmediğimiz sokak, çalmadık kapı, sıkmadık el ve yüreğine dokunmadığımız insan bırakmayacağız” dedi.

“LİYAKAT ÖNEMLİ”

Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın da kongrede partililere seslenirken “Bizim derdimiz ortak, vatandaşımızın insanca yaşamasını istiyoruz. Ekonomi önemli ama kardeşlik ve kucaklaşmamız, birlik ve beraberliğimiz daha da önemlidir. Özgürlüklerin teminat altına alınması ve liyakat önemlidir. Bu sistem, düzen bozuktur diyoruz. Eğer bu sistem devam ederse işsiz ve aç kalmaya devam edeceğiz” dedi.

Kongrede Batman İl Yönetimine Başkan Mustafa Yıldız seçilirken, Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine de Nurullah Ekmen, Ahmet Akgün, Mehmet Taş, Mehmet Nur Sağlam, Diyaeddin Dülek, Mahmut Dağ, Lokman Özkan, M. Emin Şık, Burhan Rençber, Muhammed Kaplan, Yusuf Eren, Mehmet Emin Turan, Muhammed İkbal Kartal ve Hülya Kaya seçildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete