SPOR

YILIN FAİR PLAY ÖDÜLÜ BATMAN’A...

İstanbul Aydın Üniversitesi ile N90 Sport Bussines’in her yıl geleneksel olarak düzenlediği yılın Spor Adamları Ödül Töreni’nde Batman Petrolspor, en prestijli ödül olarak kabul edilen fair play ödülüne layık görüldü.

YILIN FAİR PLAY ÖDÜLÜ BATMAN’A...
23-11-2017 23:37
Google News

Yılın fair play ödülü taraftarlar ödülü Batman Valisi Ahmet Deniz’e, yılın fair play kulüp başkanlığı ödülü ise Kulüp Başkanı Ekrem Konaç’a layık görüldü. Ödül töreninin, 20 Aralık Çarşamba günü İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Kampüsü’nde düzenleneceği açıklandı. Spor Oscar’ları Töreninde Batman’ın, en önemli ve prestijli ödüle layık görüldüğünü belirten Kulüp Başkanı Ekrem Konaç “Spor alanında yılın en prestijli ödülünü almanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu ödülü almamızda en büyük pay, taraftarlarımızındır. Bütün maçlarımıza Burası Batman Burada küfür yok şiarı ile devam edeceğiz” dedi.

YILIN SPOR OSKARLARI BELİRLENDİ

Öte yandan Yılın Hocası Ödülüne Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Yılın Futbolcusu Ödülüne Beşiktaşlı Sporcu Cenk Tosun, Yılın Takımı Ampute Milli Takım Ödülüne Yılın Hakemi Cüneyt Çakır layık görüldü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete