GÜNDEM

YILIN TURİZM ÖDÜLÜ BATMAN’A…

Türkiye Altın Turizm Ödülleri’nde “Yılın Turizm Profesyoneli” ödülü Batman Real konak Hotel Yöneticisi Hüseyin Aslan’a verildi

YILIN TURİZM ÖDÜLÜ BATMAN’A…
12-12-2017 23:03
Google News

TÜR-YÖN’ün, 70 kategoride düzenlediği “Türkiye Altın Turizm Ödülleri”nde, sinema, dizi ve televizyon dünyasının en iyileri, ödüllerini almak için İstanbul Sarıyer Büyük Dere İskelesi’nde bir araya geldi. Etkinlikte, Türkiye Altın Turizm Ödülleri “Yılın Turizm Profesyoneli” Hüseyin Aslan’a takdim edildi.

GATOB BAŞKANI, ÖDÜLÜ TAKDİM ETTİ

Güneydoğu Anadolu Turizm ve Otelciler İşletmeciler Birliği (GATOB) Başkanı, ödülü takdim ederken “Batman Valimiz Ahmet Deniz‘in bizlere verdiği desteklerinden dolayı, bir dünya markası olmuş Hasankeyf Turizmi için gece gündüz çalışan Kaymakam Faruk Bülent Baygüven’e, Real Konak Hotel CEO’su Hüseyin Konakçı’ya Batman ve bölge turizmine emek ve destek verdikleri için bu plaketi onlara armağan ediyorum” dedi.

“GÜNEYDOĞU’YU TANITMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Aslan ise “Bölgenin kalkınması, o yörenin halkının kalkınmasıdır. Yöresel lezzetlerimizi, benzersiz el sanatlarımızı, tarihi ve kültürel zenginliklerimizin tanıtımında, bölge halkımızla birlikte büyük bir özveri ile el ele çalışıyoruz. Bizler Bölge insanı için Güneydoğumuz için tanıtımlarımıza devam edeceğiz” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete