TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Yılmaz, Siirt'te iftar programında konuştu

 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Uzun zamandır kullanılmamış bir potansiyel vardı, terör ve güvenlik şartları nedeniyle, şimdi bu potansiyel harekete geçiyor. Doğu ve Güneydoğu göreceksiniz çok hızlı bir şekilde büyüyecek. Devlet ve millet el ele huzur ortamına, demokrasiye, hukukumuza sahip çıkalım." dedi.

Yılmaz, Siirt'te iftar programında konuştu
30-03-2024 00:54
29-03-2024 23:37
Google News

Yılmaz, Siirt'teki temasları kapsamında bir düğün salonunda düzenlenen iftar programına katıldı.

Burada konuşan Yılmaz, her gittikleri şehirde vatandaşlarla bir araya gelip, sorunları dinlediklerini, neler yapılabileceği konusunda çalışmalar yürüttüklerini belirterek, şiar olarak istişare ve ortak aklı benimsediklerini ifade etti.

- "Demokrasimizi, insan haklarımızı da en güzel şekilde yaşıyoruz"

İnsanlara kulak verip, onlarla birlikte merkezde ve yerelde politikalar geliştirerek uyguladıklarını anlatan Yılmaz, başından beri bölgesel milliyetçiliğe karşı olduklarını vurguladı.

Yılmaz, "Batıda ne varsa doğuda da o olmalı, kuzeyde ne varsa güneyde de o olmalı dedik. Son 20 yılda Doğu ve Güneydoğu'da tarihinde görülmemiş ölçekte hizmetler yaptık. Geçmişte yeterince huzur olmadığı için, yatırımlar, özellikle de özel sektör yatırımları yeterince bölgemize gelmedi. Nitelikli eleman, turist gelmiyordu, yaylalarımızı kullanamıyorduk, bütün bunlar çok şükür sona erdi. Şu anda huzur ortamındayız, demokrasimizi, insan haklarımızı da en güzel şekilde yaşıyoruz, ekonomik değişimimizi de kalkınmamızı da devam ettiriyoruz." ifadelerini kullandı. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete