TÜRKİYE VE DÜNYADAN

YKS'ye hazırlanan öğrencilere destek

Haliliye Belediyesince, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan öğrencilere yönelik açılan kurslarda seviye belirleme sınavı gerçekleştiriliyor.

YKS'ye hazırlanan öğrencilere destek
23-09-2023 20:55
23-09-2023 20:56
Google News

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce sınavlara hazırlanan öğrencilere yönelik düzenlenen eğitim destekleri sürüyor.

Bu kapsamda, üniversite sınavlarına hazırlanan gençler için uzman eğitmenler nezaretinde açılan ücretsiz kurslarda hafta sonları deneme sınavları da yapılıyor.

YKS öncesi Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ile ilgili yapılan deneme sınavları ile öğrencilerin sınav stresinin en aza indirilmesi hedefleniyor.

Düzenli olarak yapılan ücretsiz deneme sınavlarıyla kısa süre içerisinde net sayılarını artırdıklarını ifade eden gençler, eğitime verdiği desteklerinden dolayı Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve ekibine teşekkür etti.

Açıklamada, ücretsiz kurs hizmetinden yararlanmak isteyen öğrencilerin Cengiz Topel İlkokulu'nda kayıt oluşturabilecekleri kaydedildi. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete