SAĞLIK

YOĞUN BAKIM UZMANI GÖREVDE

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne atanan Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Deniz Şanlı göreve başladı.

YOĞUN BAKIM UZMANI GÖREVDE
04-05-2021 12:32
BATMAN
Google News

1981 Ankara doğumlu Deniz Şanlı, İzmir, Kırşehir ve Ankara’da ilk ve ortaöğrenimini tamamladı, 2009 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu, 2015 yılında uzmanlık eğitimini tamamlayarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı’ndan Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanlığı aldı.

2018–2021 yıllarında İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı Yoğun Bakım Bilim Dalı’nda Yoğun Bakım Yan Dal Uzmanlığı Eğitimini tamamlayan Uzm. Dr. Şanlı, “Son 1 yılımı, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Sadi Sun Yoğun Bakım Ünitesi’nde saygıdeğer hocalarım ve sevgili ekibimizle birlikte COVID–19 hastalarıyla ilgilenerek, onların yoğun bakım tetkik ve tedavilerini bizzat yerine getirmeye çalışarak geçirdim. COVID–19 hastaları ve diğer hastaların yoğun bakım takipleriyle edinmiş olduğum deneyimlerimi Batman’da değerlendirerek insanlarımızın sağlığı için çalışacağım” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Sinan sanli
Sinan sanli 3 yıl önce
Zor bir surecte guzel direndiniz.emeyinize saglik.insanlari kurtarmak için caninizi korkmadan siper ettiniz....yolunuz gonlunuz acik olsun
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete