EĞİTİM

YÖK BAŞKANI’NDAN BATMAN’A TEBRİK MEKTUBU

ÖSYM'nin (Öğrenci Seçme Yerleştirme Merkezi) 2015–2016 üniversite giriş sınavlarında aldıkları puanlar sonucu fakültelere 1’incilikle yerleşen öğrencilere YÖK (Yüksek Öğretim Kurumu) Başkanı Prof. Dr. M.A. Yekta Saraç kutlama mektubu gönderdi.

YÖK BAŞKANI’NDAN BATMAN’A TEBRİK MEKTUBU
20-11-2015 18:48
Google News

ÖĞRENCİLERE SARAÇ’IN KUTLAMA MEKTUBU VERİLDİ

Batman Üniversitesi senato toplantısında, fakültelerine birincilikle yerleşen Adil Eyican, İbrahim Şenkal, Edip Cihangir, Ramazan Karadağ ve Evren Arslan'a YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç'ın kutlama mektubunu verildi. YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç, mektubunda başarılı öğrencileri tebrik ederek,  başarıda büyük emeği olan ailelere teşekkür etti.

ÖĞRENCİLERE ÖRNEK OLMAK İSTEDİM

Kutlama mektubunu aldıktan sonra konuşan Adil Eycan “Şuanda Milli Eğitim'de Türkçe Öğretmeni olarak görev yapıyorum. Sınavın zorluğundan yakınan ve çalışma hevesinden yoksun kalan gençlere bir şeyler gösterebilmek için 8 yıl aradan sonra tekrar sınava girerek Batman Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili Edebiyatı bölümünü aldığım 430 puanla birinci sırada tercih ettim. Yapmış olduğum davranış umarım gençlerimize örnek olur” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete