SPOR

Yolunuz açık, dönüşünüz 3 puan olsun!

Batman Petrolspor, Tekirdağ deplasmanına bugün çıkıyor. Kırmızı-Beyazlı ekipte kafile, Ergene Velimeşespor maçından 3 puanla döneceğine inanıyor.

Yolunuz açık, dönüşünüz 3 puan olsun!
15-09-2023 14:13
15-09-2023 14:14
BATMAN
Google News

PETROL İLK SINAVINA ÇIKIYOR

2023-2024 Sezonunda 3.lig 2. Grupta mücadele edecek olan Batman Petrolspor, ligin ilk sınavını yarın Tekirdağ deplasmanından Ergene Velimeşespor ile oynayacak. Bugün kentten ayrılacak olan Kırmızı-Beyazlı ekipte Kulüp Başkanı Mustafa Demir ve yönetim kurulu üyeleri de maçta yerini alacak. Teknik Direktör Mesut Toros ve yardımcıları de ilk sınavından 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

MAÇIN HAKEMLERİ AÇIKLANDI

3.Lig 2. Grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor-Batman Petrolspor karşılaşmasının hakem triyosu da açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan yazılı açıklamaya göre, 17 Eylül Pazar günü saat 16.30’da Mustafa Kemal Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Kırşehir C Klasman hakemi Osman Köksaldı yönetecek.

TARAFTAR, TEKİRDAĞ’A HAZIR

Batman Petrolspor, Tekirdağ deplasmanında yalnız kalmayacak. İstanbul ve çevresindeki Batmanlı futbolseverlerde maça gitmeye hazırlanıyor. Petrolspor’u Marmara bölgesinde desteklemeye hazırlandıklarını belirten taraftarlar “Ligin ilk maçında 3 puanla deplasmandan dönmek için takımımıza tam destek vereceğiz. Teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimizin yanında olacağız. 3 Puanla o stattan çıkacağımıza inanıyoruz” dedi. (Müslüm Ayaz/Batman Sonsöz Gazetesi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete