GÜNDEM

YÖNETİM KURULUNDAN, PETROL CİTY BRİFİNGİ…

Petrol City Alışveriş ve Yaşam Merkezi Yönetim Kurulu, yapımı süren AVM ile ilgili basına brifing verdi.

YÖNETİM KURULUNDAN, PETROL CİTY BRİFİNGİ…
10-04-2018 22:45
Google News

PETROL CİTY, ÖNEMLİ YOL BAĞLANTILARININ ÜZERİNDE

Batman, Diyarbakır’ın Silvan ve Bismil İlçeleri, Siirt’in Kurtalan İlçesi ve Bazı Beldeleri ile Mardin’in Midyat İlçesi’nin, ticaretlerinin yüzde 60’ını Batman’dan karşıladığını belirten Yönetim Kurulu “Projesi planlanmış olup, inşaatına başlanılan ve yapımı halen devam eden Petrol City’nin etrafında, gelir düzeyi yüksek yaklaşık 5 Bin konut mevcuttur. Konumu itibariyle güzergâh olarak Diyarbakır, Bitlis, Van ve Muş yolu üzerindedir” dedi.

AVM, YENİ YAPILAŞAN GÜLTEPE MAHALLESİNDE

Petrol City’nin, konum itibariyle Batman Havaalanına 1000 m uzaklıkta, güzel ve etkileyici bir lokasyonda bulunduğu belirtilen açıklamada “Gültepe’de yer alacak olan Petrol City, Batman şehir nüfusunun en fazla artış gösterdiği, yapılaşmanın giderek hızlandığı mahallede yer almaktadır. Gültepe, şehirleşme oranının ve nüfus yoğunluğunun en hızlı bir şekilde arttığı mahallelerinden biri. Şehrin nüfus dağılımı da Gültepe’ye doğru kaymaktadır” denildi.

GÜNEYDOĞU’NUN GÖZDE AVM’Sİ OLACAK

Petrol City’nin günlük 30.000 ziyaretçiyi ağırlayacağını öngören Yönetim Kurulu “AVM kültürü geliştikçe ziyaretçi sayısı 50.000 civarında olacaktır. Bu, Batman nüfusunun % 6’sına tekabül eder. Buna göre Petrol City, Güneydoğu başta olmak üzere ülke genelinin en iyi, en etkin, en gözde alışveriş merkezlerinden biri olacaktır” dedi.

4. NESİL BİR PROJE

Petrol City’nin, 4. nesil bir proje olup ve Türkiye’nin en iyi projelerinden biri olduğu belirtilen açıklamada “Petrol City, Batman’daki yatırımcı iş adamlarının, ekonomik güçlerini birleştirerek kurdukları, NEW PARK 72 şirket ünvanı adı altında oluşturdukları anonim bir şirkettir. 16.000 m2’lik alanda yaklaşık 70.000 m2 kapalı alan, 40.000 m2’si kiralanabilir alan ile açık ve kapalı LA Carte restaurantları, 10 salonluk sineması, 10 bantlık bowling salonu, çocuk oyun alanları, mağazaları ve toplam 1017 m2 alanlık otoparkı bulunacaktır” denildi.

VİZYON, YENİLİKÇİ PROJE İLE ÖRNEK OLMAK

Petrol City’nin, 70.000 m2 kapalı alanı, yaklaşık 40.000 m2 kiralanabilir alanı ile 1500 kişiye iş ve aş sağlayacağı belirtilen açıklamada “Batman’a ve bölgeye ciddi oranda katma değer sağlayacaktır. 100 milyon TL’ye mal olup, 18 ayda tamamlanacaktır. Vizyonumuz, sektörün getirdiği tüm yenilikleri takip ederek, her kesim müşteriye hitap eden, benimsemiş olduğu güvenirlilik ve müşteri memnuniyeti ilkesini en üst seviyede tutarak Türkiye’de tek, yenilikçi projeleri ile Dünya’ya Örnek alışveriş merkezi olmaktır” denildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete