SPOR

Yunus Emre, en iyi yetenekler listesinde

Trendyol Süper Lig Ekiplerinden EMS Yapı Sivasspor'un orta saha oyuncusu Yunus Emre Konak, hedefinin A Milli Takım Forması giymek olduğunu söyledi.

Yunus Emre, en iyi yetenekler listesinde
23-10-2023 15:45
23-10-2023 15:51
BATMAN
Google News

 “EMEĞİMİN KARŞILIĞINI ALDIM”

The Guardian'ın hazırladığı Dünya Futbolunun 2006 Doğumlu En İyi 60 Genç Yeteneği listesinde yer alan Yunus Emre Konak, ligde geride kalan 9 haftanın tamamında ilk 11'de forma şansı buldu. Bu sezon profesyonelliğe adım atan, teknik direktör Servet Çetin'in ilk 11'de forma şansı verdiği 17 yaşındaki Yunus Emre, başarılı oyunuyla futbolu otoriterlerin de dikkatini çekiyor. Yunus Emre, futbol hayatına Batman Tüpraşspor'da başladığını ve daha sonra Sivasspor altyapısına transfer olduğunu belirtti. Kırmızı-Beyazlı Formayı giymekten mutluluk duyduğunu belirten Yunus Emre “Çalışmamız, arzumuz çok iyi. Bu sezon Sivasspor A Takımı ile profesyonel futbol hayatım başladı. Altyapıdaki hocalarımızla gayet iyi çalıştık. Hırs, istek ve çok çalışmak başarıyı getirdi. Emeğimin karşılığını aldım” dedi.

“HEDEFİMDE REAL MADRİD VAR”

The Guardian'ın hazırladığı listede isminin yer almasını değerlendiren Yunus Emre “İsmimi listede görünce mutlu oldum. Takımım ve benim adıma gurur verici. Sezona aslında kötü başlamadık. Kazanabileceğimiz maçlar vardı, şanssız bir şekilde bu maçlardan istediğimiz puanları alamadık. İdmanlarda elimden geleni yapıyorum, formayı bırakmak istemiyorum. Servet hocamıza ve Mecnun başkanımıza bana güvendikleri için teşekkür ederim. İlk hedefim A Milli Takım forması giymek. Türkiye Ümit Milli Takımı'na ilk defa gittim ve orada da forma şansı buldum. Oyuna sonradan girdim ve iyi bir performans sergiledim. Hedefimde Türkiye A Milli Takımı var. İleriye dönük hedefim Avrupa'da oynamak. Hedefimde Real Madrid’de oynamak var” dedi. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete