YAŞAM

Yurtlarda eksikler giderildi

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, birim müdürleriyle toplantıya bir araya gelerek yeni dönemin hazırlıkları masaya yatırdı.

Yurtlarda eksikler giderildi
25-06-2022 11:16
25-06-2022 19:47
BATMAN
Google News

Özperk, önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında öğrencilere her alanda daha iyi hizmet sunulacağı müjdesini verirken “Geçen dönem yurtların yüzde 70’i doldu. 2 kız ve 1 erkek yurdumuzun kapasitesi 2882 öğrencidir. 2021–2022 yüksek öğrenim döneminde 2150 öğrencimizi ağırladık. Yurtlarımızda kalan öğrencilerimizin sadece konaklama ve yemek ihtiyacı değil, sosyalleşmesi için de elimizden geleni yaptık. Okul dönemi ve kayıtlar başlamadan yurt birimlerimizle değerlendirme yaptık. Eksi ve artılarımızı masaya yatırdık. Yeni dönemin eksiksiz ve verimli geçmesi, yurtlarımızda temizlik, hijyen, yemeklerin kalitesi, sosyal, kültürel, sportif, mesleki, sosyal sorumluluk projeleri ve bir çok etkinliklerle gelen öğrencilerimizin kendilerini evlerinde hissetmeleri için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

YURT KADROSU TOPLANTIYA EKSİKSİZ KATILDI

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’in Başkanlığında yapılan toplantıya Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin, Yurt Şube Müdürü Hüseyin Onat, Batman Kız Yurdu Müdiresi Gülden Öncel, Süveybe Ana Kız Yurdu Müdiresi Fatma Kesici Aktan ve Seyit Bilal Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Alaattin Onur katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete