GÜNDEM

Yurtlarda toplantı

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, öğrenci yurtlarında kalan personel ve öğrencilerle bir araya geldi.

Yurtlarda toplantı
01-11-2023 14:10
01-11-2023 13:19
BATMAN
Google News

Batı Raman Kampüsünde bulunan Batman Kız Öğrenci Yurdu ile toplantılara başlayan Özperk, idari personeller, yurt personelleri ve yurtlarda kalan öğrencilerle toplantı yaparken, talep ve şikayetleri dinledi.

“3 YURTTA HİZMET VERİYORUZ”

Batman’da Süveybe Ana Kız Yurdu, Batı Raman Kız Öğrenci Yurdu ve Seyid Bilal Erkek Öğrenci Yurtlarıyla hizmet verdiklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk “Batman’daki yurtlarımızda kalan bütün öğrenciler bizim emanetimiz ve misafirimizdir. Yurtlarımızda devletimizin imkânlarını sizlere daha iyi hizmet verilebilmesi için seferber oluyoruz. Zaman zaman küçük sorunlar meydana çıkabilir. Onlara da kısa zamanda uzman ekiplerimiz müdahale edip sorunu çözüyorlar. Yurtlarımızda idare personelimiz nasıl sorumluluk sahibi ise güvenlik, temizlik, teknik ve diğer personellerimiz gibi burada kalan öğrencilerimiz de sorumluluk sahibidir. Çünkü burası önce sizlerin sonra bizim evimizdir” dedi. Toplantılara Yurt İdare Şube Müdürü Servet Çetin ve Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin de katıldı. (Gülsüm Ayaz/Batman Sonsöz Gazetesi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete