SPOR

YURTTAŞ, LİGİN İLK YARISINI DEĞERLENDİRDİ

Batman Petrolspor Futbol Direktörü Tarık Yurtaş ve takım kaptanları Ensar Çetinkaya ve Halil Aşut ile birlikte, ligin ilk yarısının değerlendirmesini yaptı.

YURTTAŞ, LİGİN İLK YARISINI DEĞERLENDİRDİ
12-12-2017 22:59
Google News

“BATIDA, BATMAN’A KARŞI OLUMLU BİR HAVA OLUŞTU”

Kulüp binasında gerçekleştirilen basın toplantısıyla ligin ilk yarısını değerlendiren Petrolspor Futbol Direktörü Tarık Yurtaş, takım olarak eksikliklere rağmen iyi sonuçlar aldıklarını kaydetti. Ligin ilk yarısında kalelerinde buldukları son dakika gollerine değinen Yurtaş, ligin 2. devresinde bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için daha çok çalışacaklarını belirtti. Ligin İlk yarsında kalan son maçı da 3 puan alarak kapatmak istediklerini belirten Yurtaş, “Biz sadece Batman’a sınırlı değil, batıda da pozitif anlamda çok güzel bir algı oluşturduk. Petrolspor hedefsiz gibi göründüğü zamanlarda bile daima hedefini belirlemiştir. İlk yarı çok olumlu geçti. Amacımız 2. yarıda da çıtayı daha da yukarıya çekmektir. Son maçımızdan da üç puan alıp hedeflediğimiz yerde bitireceğiz” dedi.

“KUPA MAÇLARIYLA ÇIKIŞA GEÇTİK”

Ziraat Türkiye Kupasında elde edilen başarıya da değinen Yurtaş, bu maçlar sayesinde takımın oturup rayına oturduğunu söyledi. Ligin 2. yarısında da çıkışlarını sürdürmek istediklerini ifade eden Yurtaş, “Çıkışımızın başlangıcı kupada oldu. Ama halen puan ve sıralama olarak istediğimiz yerde değiliz. İyi olduğumuz ve oyunu forse ettiğimiz zamanlarda kalemizde gol görüyoruz. İkinci yarı daha iyi olacağımızı biliyoruz. Çünkü sistemimiz artık oturdu.  Biz de transfer istiyorum ama alacağımız oyuncu bu çocuklardan bir iki tık üstünde olmalı, aksi halde buna gerek yoktur. Biz kurumsallaşma adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete