SPOR

YURTTAŞ: ‘TAKIM RAYINA OTURDU’

Petrolspor futbol direktörü Tarık Yurttaş, "Artık takım yavaş yavaş rayına oturdu, istediğimiz oyun anlayışıyla oynuyor. Umarım biraz futbol şansı da bizim yanımızda olur ve puan kayıpları daha yaşamayız.” dedi.

YURTTAŞ: ‘TAKIM RAYINA OTURDU’
08-11-2017 20:57
Google News

3. lig temsilcimiz Petrolspor, Lig'in 12. haftasında karşılaşacağı Bayburtspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. TP Spor Tesisleri'nde futbol direktörü Tarık Yurttaş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından teknik çalışma yaptı.
Yaklaşık 2 saat süren antrenmana sakatlığı süren Ensar Çetinkaya takımdan ayrı çalışırken,  idman sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Teknik patron Yurttaş, hafta sonu ligin iyi takımlarından Bayburtspor ile kendi saha ve seyircimiz önünde zorlu maç oynayacaklarını söyledi. 
‘ŞANS BİZDEN YANA OLSUN’
Rakip oynadığı futbol ile teknik ekip ile önemli takımlardan olduğunu anlatan Yurttaş, şöyle konuştu: "Biz de sahamızda 3 puan almak istiyoruz. İyi oynayacağımızdan kuşkum yok. Artık takım yavaş yavaş rayına oturdu ve istediğimiz oyun anlayışıyla oynuyor. Umarım biraz futbol şansı da bizim yanımızda olur ve Bayburtspor maçında 3 puan alıp, hedefimize ulaşırız.” dedi.  


‘HEDEF DAHA İYİ BİR PETROLSPOR’
Bayburtspor maçında alacağımız 3 puan ile puan çetvelinde üst sıralara tırmanacaklarını belirten Yurttaş, “Takım olarak ikinci devreye daha iyi bakacağımız. Devre arasında yapacağımız 2-3 takviye ile takımı daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Bu yıl bizim için geçiş dönemi. Gerçekten çok zor oluyor. Bir yapılanma dönemi olacak. Daha sonra genç oyuncuların katılımıyla, iyi oyuncuları da getirerek taraftarlarımıza daha iyi Petrolspor izlettireceğiz."
‘FUTBOLCULARIN PERFORMANSLARINDAN MEMNUNUM’
Futbolun hatalar oyunu olduğunu savunan Yurttaş, şöyle devam etti: "Hata olmasa golün de olması mümkün değil. Son vuruş becerilerini çalışmak için bireysel ve grup antrenmanları yapıyoruz. Dikkat ve algılamayla ilgili çalışma yapıyoruz ve bunu bireysel bazı oyuncularımıza da uygulayacağız. Önemli olan pozisyona girebilmek. Girdiğimiz pozisyonlar mutlaka bir yerde golle sonuçlanacaktır. Takımın ortaya koymuş olduğu oyun anlayışı ve gidişat çok önemli. Bunu oturttuğumuzu düşünüyorum. Biz çok az maçta bocaladık. Onun dışında oyuncularımdan ve performanslarından son derece memnunum. Daha da iyi olacağımızı düşünüyorum." (Atilla İhsan Atay)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete