SPOR

YURTTAŞLAR PARALARINI İSTİYOR

Petrolspor AŞ. hissedarı olan İrfan Yurttaş hisse bedeli olan 250 bin lirayı istiyor.

YURTTAŞLAR PARALARINI İSTİYOR
10-12-2019 14:24
Google News

 

Petrolspor AŞ. şirketinin yüzde 25 hissedarı olan İrfan Yurttaş, hisselerini resmi olarak devir ettikten sonra temlik yolu (İddiadan gelen gelir) ile parasını istiyor.

Geçtiğimiz günlerde Vali Hulusi Şahin başkanlığında yapılan toplantı sonucunda kulüp, şirket ortaklarından alarak yeni bir yönetim oluşturuldu. Yeni yönetim herkesimden ve herkesten destek görürken, vali Hulusi Şahin’in bu girişimi takdir gördü.

Yeni yönetimin maddi açıdan sıkıntı çektiği bu süreçte yüzde 75 hisseleri olan Ekrem Konaç, Fatih Ceylan, Hasan Alphan ve Tekin İnci, hisselerini karşılıksız olarak devir ederken, Tekin İnci’nin temliği ise karşılıksız kaldıracağı bildirildi. Bu gelişmelere karşılık yönetimden aldığımız bilgilere göre, İrfan Yurttaş 250 bin lirasını temlik yolu ile isterken, Teknik direktör olan Tarık Yurttaş ise görev yaptığı bir aylık hocalık ücretini de istiyor.

MADDİ SIKINTI HAD SAFHADA

Kulübün bu duruma gelmesine üzüldüklerini belirten Petrolspor yöneticileri ateşten gömlek giydiklerini, bu kulübe manevi desteğin yanı sıra maddi desteğinde şart olduğunu söylediler. Yöneticiler konu hakkında yaptıkları açıklamada, “İrfan Yurttaş yüzde 25’lik hissesi olan 250 bin lirayı istiyor. İddia gelirlerinden zaten bir kısmını almış geri kalanı da maalesef istiyor. Kuruşun hesabını yaptığımız bir dönemde Teknik Direktör Tarık Yurttaş görev yaptığı 1 aylık maaşını da istiyor. Bu kadar sıkıntılı bir dönemde bu paraların verilmesi Petrolspor’u zor duruma sokar.” Dediler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete