TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Yüsra Geyik Kanal D'nin Yeni Dizisi Taş Kağıt Makas'a Transfer Oldu

Aile projesinden yetenekli oyuncu Yüsra Geyik, Taş Kağıt Makas dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Rüya karakteriyle ekranlara gelecek.

Yüsra Geyik Kanal D'nin Yeni Dizisi Taş Kağıt Makas'a Transfer Oldu
19-03-2024 14:09
Google News

Son olarak Aile projesinde rol alan Yüsra Geyik, Kanal D ekranlarında yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisinin oyuncu kadrosuna transfer oldu.

Dizide 'Rüya' karakterini canlandıracak olan yetenekli oyuncu, başrollerini Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın paylaştığı bu yapımda yer alacak.

Yusuf Pirhasan'ın yönetmenliğini üstlendiği Taş Kağıt Makas dizisinde Yüsra Geyik, zengin müteahhidin sosyopat oğlu Fecir Emirkıran'ın kız kardeşi Rüya karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. Daha önce Arka Sokaklar ve Aile dizilerinde başarılı performans sergileyen Geyik, yeni karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu adlı dizi, Umut'un Alzheimer hastası babasıyla verdiği mücadeleyi konu alıyor ve sıra dışı hafıza yeteneğine sahip olan bu karakterin hayatını ekrana taşıyor. Yüsra Geyik'in bu projedeki performansı da merakla bekleniyor. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete