GÜNDEM

Yuvamdaki Düşman dizisi de reyting kurbanı oldu! Yuvamdaki Düşman dizisi 6. Bölümde final yaptı!

Her sezon büyük umutlarla izleyiciyle buluşan dizilerden birçoğu sezonu yarılayamadan bitiyor. Bu kaderi paylaşan dizilerden biri da Yuvamdaki Düşman oldu. Yuvamdaki düşman dizisi reyting kurbanı olan diziler arasına adını yazdırdı.

Yuvamdaki Düşman dizisi de reyting kurbanı oldu! Yuvamdaki Düşman dizisi 6. Bölümde final yaptı!
02-03-2018 15:52
Google News

6 hafta önce Show TV' ekranlarında yayınlanmaya başlayan Yuvamdaki Düşmün dizisinin finali nasıl gerçekleşti? 6. Ve son bölümünde neler oldu, Ceren istediğine kavuşabildi mi? Show TV'de Perşembe akşamları ekrana gelen, psikolojik gerilim türündeki senaryosu ve usta oyuncu kadrosu ile sezona iyi başlayan Yuvamdaki Düşman süpriz bir şekilde final yaptı. 


YUVAMDAKİ DÜŞMAN DİZİSİ NASIL BİTTİ?

Yuvamdaki Düşman’ın dün akşam ekrana gelen final bölümünde Tülin’in ölümünün ardından Yasemin evden ayrılma kararı alır. Yanında Ceren ve Kerem’i de götürür. Uğraşlarına rağmen istediğini alamayan Ceren bu yeni durumu tam avantajına çevirmek üzereyken, onun yüzünden yıllarını hapislerde geçirmiş olan Okan karşısına çıkar. Okan Ceren’e çok kızgındır. İntikam almak istediği bellidir. Öncelikle Ceren’den yüklü para ister. Ceren bu parayı bulmak için çok tehlikeli bir işe kalkışacaktır. Yine de Okan’dan kurtulamayacağını anlayınca Okan’a başka bir teklifle gelir.

“SENİN ANNEANNENİN ADI OLCAY ÇİFTHANLI MI?”

Yasemin’in “Çocuğumu benden ayıramayacaksın!” diyerek sinir krizi geçirdiği sırada Murat, eşini sakinleştirmeye çalışıyor. Ceren, Yasemin’in yokluğunu fırsat bilerek Murat’la yakınlaşmak istiyor. Eski sevgilisi Okan’ın tehdidine boyun eğen Ceren parayı bulmak için harekete geçiyor. Olcay’ın gerdanlığını satmak isterken, alıcının “Senin anneannenin adı Olcay Çifthanlı mı?” sorusuyla şoke oluyor. Fakat kuyumcu, buna rağmen Ceren'e 30 bin lira ile anlaşarak gönderir.

"BİR AYIYI DANSA KALDIRIRSAN, DANS SEN VAZGEÇTİĞİN ZAMAN DEĞİL AYI VAZGEÇTİĞİ ZAMAN SONA ERER"

Yuvamdaki Düşman son bölümde Ceren, gerdanlık karşılığında aldığı para ile Okan'ın yanına gider. Okan'a susması için bu parayı verirken ona reddedemeyeceği bir teklif yapar. Ceren, Çifthanlıların çocuğu Kerem'i kaçırmasını ve karşılığında 5 milyon lira alabileceğini söyleyince Okan, bir anlık tereddütten sonra kabul ediyor. Ceren, paranın hepsinin onda kalacağını söylemesi Okan'ı şüphelendirdi. Fakat Ceren, çocuğun annesi ile bir problemim var diyerek onu ikna ediyor. Final bölümü "Bir ayıyı dansa kaldırırsan, dans sen vazgeçtiğin zaman değil ayı vazgeçtiği zaman sona erer" sözleri ile sona erdi.

YUVAMDAKİ DÜŞMAN DİZİSİNİ BU LİNKTEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete