SPOR

YÜZME HAVUZU YARIN AÇILIYOR

Olimpik Yüzme Havuzu, yarın hizmete açılıyor.

YÜZME HAVUZU YARIN AÇILIYOR
12-06-2014 21:02
Google News

Yaklaşık 1 aylık tadilat ve bakımdan sonra açılışa hazır hale getirilen Olimpik Yüzme Havuzunun bu yıl daha iyi şartlarda hizmet vermesi bekleniyor.

HAVUZUN PROGRAMI BELİRLENDİ

14 Haziran Cumartesi günü saat 14.00’da açılacak olan Olimpik Yüzme Havuzu, bu yılda bay ve bayanlara hizmet verecek. Salı ve Cumartesi günü bayanlara,  Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri 14.00 ile 18.00 saatleri arasında halka hizmet verecek. Yine haftanın 5 günü 09.00 ile 12.00 saatleri arasında da 8–13 yaş gruplarındaki çocuklara uzman antrenörler nezrinde yüzme kursu verilecek. Kayıt yapmak isteyenler 2 aylık eğitim ücreti olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne 30 Tl ödeyecek.

HALK GÜNLERİNDE YAŞ SINIRI

Valiliğin, Olimpik Yüzme Havuzuna verdiği destekten ötürü teşekkür eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci “Olimpik yüzme havuzumuz 2 metre 60 santim derinliğindedir. Bu nedenle 14 yaş çocukların havuza girmesi tehlikelidir.  Bay ve bayan günlerinde vatandaşlarımızın yanlarında 14 yaştan küçük çocuk getirmemelerini rica ederiz. Halk günlerinde geçen yıl olduğu gibi ücretimiz 10 Tl olarak belirlenmiştir” dedi. Ekinci, gerekli izinlerin alınması durumunda Ramazan ayı boyunca akşam saatlerinde de hizmet vermeyi amaçladıklarını da sözlerine ekledi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?