GÜNDEM

Z KÜTÜPHANELER HİZMETTE

Vali Ahmet Deniz, Batman Fen Lisesi, Zeynel Bey Anadolu İmam-Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu ile Sosyal Bilimler Lisesi’ni ziyaret etti.

Z KÜTÜPHANELER HİZMETTE
25-10-2018 21:08
Google News

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ile birlikte okulları gezen Vali Deniz, Batman Fen Lisesinde Biruni Z Kütüphanesinin, Batman Zeynel Bey Anadolu İmam -Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunda Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri Z Kütüphanesinin, Batman Sosyal Bilimler Lisesinde ise Z kütüphanesinin açılışını yapan Vali Deniz, öğrencilerle birlikte kitap okudu.

BATMAN HERYERDE OKUYOR KAMPANYASI

Batman’da eğitim çıtasını yükseltmek için birçok projeyi hayata geçirdikleriniz belirten Vali Deniz, Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar projesi kapsamında başlatılan Batman Her Yerde Okuyor Kampanyasıyla ilimizde okuma kültürünün oluşmaya başladığını belirtti. Vali Deniz, Çocuğumu Seviyorum Ana Okuluna Gönderiyorum projesiyle Batman’ın, okul öncesi eğitimde de Türkiye’nin örnek illerinden biri olduğunu ifade etti. (Valilik Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete