GÜNDEM

ZABITA BOŞ DURMUYOR

Gülistan Caddesi’nde denetimlerini sıklaştıran zabıta ekipleri, yaya yollarının işgal edilmemesi konusunda araç sürücülerinden sağduyu beklediklerini söyledi.

ZABITA BOŞ DURMUYOR
22-04-2016 21:44
Google News

Kentin işlek güzergâhlarından olan Gülistan Caddesi’nde park eden araç ve motosikletler, yayaları ve cadde esnafını mağdur ediyor. Vatandaşlar, gün içinde yoğun kalabalığın yaşandığı cadde motosiklet ve araçlar yüzünden rahat alışveriş yapamadıklarını söylerken, esnaf ise cadde düzenini bozulduğunu ve park eden araçlar yüzünden rahat satış yapamadığını savundu. Caddede denetimlerini sürdüren Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaya yollarının işgal edilmemesi konusunda duyarlılık beklediğini açıkladı.

SORUNLAR, DENETİM YAPMAK VE CEZA KESMEKLE BİTMİYOR

Gülistan Caddesi’ne park eden araçlara ceza kesildiğini söyleyen Zabıta Amiri Nasrettin “Yurttaşların yürüyüş güzergâhlarını daha iyi ve rahat kullanabilmelerini sağlamak amacıyla denetimlerimizi yapıyoruz. Ama her şey denetim yapıp ceza kesmekle itmiyor. Halkımızın da bazı konularda duyarlı olması gerekiyor. Gülistan Caddesi esnafı ve burada alışverişe gelen vatandaşlarımız, araçlardan rahatsız oluyor. Bu bilince artık ulaşmamız gerektiğini düşünüyorum” dedi. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?