SPOR

Zeynep Sönmez: Tenise Küçük Yaşlarda Başladım

Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta mücadele ediyor ve tenis kariyeri hakkında açıklamalarda bulunuyor.

Zeynep Sönmez: Tenise Küçük Yaşlarda Başladım
26-03-2024 16:39
Google News

Zeynep Sönmez, Antalya Kadınlar Tenis Birliği tarafından düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta mücadele eden genç bir yetenek. 21 yaşındaki Zeynep, tenise çok küçük yaşlarda başladığını ve disiplinli bir çalışma ile ilerlediğini belirtiyor. Roland Garros dışında bütün grand slam turnuvalarında oynayan Zeynep, mayıs sonunda Roland Garros'da da mücadele edeceğini dile getiriyor.

Performansından memnun olduğunu ve antrenmanlarına yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Zeynep Sönmez, WTA 125 kategorisindeki önemli turnuvanın Antalya'da düzenlenmesinden mutlu olduğunu kaydediyor. Tenisin kısıtlı bir süre yapılabilecek bir spor olduğunu belirten genç tenisçi, en büyük hayalinin bir grand slam kazanmak olduğunu söylüyor.

Çağla Büyükakçay'ın başarılarıyla büyüdüğünü ve genç sporculara destek olmayı önemsediğini ifade eden Zeynep, Türkiye'de Grand slam ve WTA maçlarının canlı yayınlanması gerektiğini vurguluyor.

Maria Sharapova ve Serena Williams'ı izleyerek büyüdüğünü belirten genç sporcu, şimdi ise Victoria Azarenka ve Li Na'yı örnek aldığını sözlerine ekliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete